Vacature Paraveterinair medewerker

Bedrijfsomschrijving

Wildopvang Delft verzorgt jaarlijks ruim 3.000 dieren die in het wild leven en ziek, gewond of verweesd zijn geraakt. Egels, vogels, hazen en wilde konijnen maar ook vleermuizen worden dagelijks bij ons gebracht. Wij zorgen met een klein team van vaste medewerkers en een grote groep vrijwilligers voor deze dieren die aan onze zorg zijn toevertrouwd. Met maar éen doel voor ogen: ze zo verzorgen dat ze weer veilig terug kunnen naar hun natuurlijke omgeving.

Vacatureomschrijving

Voor het versterken van ons team zijn wij op zoek naar een:

Paraveterinair medewerker
-24 uur/week-

Jouw rol

Als paraveterinair medewerker op onze opvang heb je een hele zelfstandige en verantwoordelijke functie. Naast de dagelijkse verzorging en medische zorg van de dieren in de opvang, coördineer je ook de werkzaamheden die die dag op de opvang gedaan moeten worden. Je stuurt hierbij de vrijwilligers aan, ontvangt dierenambulances en particulieren die een dier komen brengen, bepaalt wat er met een binnengebracht dier gedaan moet worden. Je hebt overzicht en inzicht in wat er op de opvang afspeelt die dag. Je hebt altijd de back up van je collega’s natuurlijk waarmee je kunt afstemmen.

Anders dan bij een dierenartspraktijk ben jij op het moment dat jij werkt het aanspreekpunt. Je kunt snel schakelen en houdt ervan om samen te werken met heel veel mensen met verschillende achtergronden: dierenartsen, collega paraveterinair medewerkers, dierenverzorgers, dierenambulance medewerkers, collega opvangen, onze vrijwilligers en stagiaires.

De dagelijkse verzorging bestaat in de basis uit schoonmaakwerk, voeren en observeren van de dieren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een deel van de medische zorg voor de dieren en houd je een kleine administratie bij. Je stemt af met je vaste collega’s en de dierenartsen waar wij mee samenwerken over de medische behandelingen van de dieren. Daarnaast ontvang je ook mensen die gevonden dieren komen brengen en vertel je graag over ons werk en de dieren om nog meer betrokkenheid te creëren.

De zorg van de dieren gaat continu door en daarom zijn wij zeven dagen per week open voor het opvangen van nieuwe dieren en het verzorgen van alle aanwezige dieren. In de normale periode zijn we van 8.00 tot 20.00 uur geopend en in de zomerperiode, wanneer we veel jonge vogels te voeren hebben, zelfs tot 22.00 uur. In de wintermaanden als het wat rustiger is proberen we om 17.00 uur te sluiten. Hierdoor werk je afwisselend ook avond- en weekenddiensten en op feestdagen.

Jouw achtergrond en eigenschappen

Wij zoeken jou wanneer je de volgende eigenschappen hebt:

  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je weet goed prioriteiten te stellen.
  • Je weet het overzicht te bewaken.
  • Je bent een aanpakker, communicatief vaardig en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.
  • Daarnaast ben je stressbestendig, leergierig, loyaal, geduldig en enthousiast.

Het is een vereiste dat je in het bezit bent van een MBO diploma paraveterinair. Verder is het een pré als je binnen een straal van 10 kilometer van Delft woont.

Wildopvang Delft biedt jou

Een leuke baan met veel eigen verantwoordelijkheid, waar een groep enthousiaste vrijwilligers en vaste krachten elke dag hard werken om de dieren weer gezond te maken.
Wij bieden je een tijdelijk contract aan voor een 6 maanden, waarna een mogelijkheid tot verlenging bestaat. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Branche: (dieren) Gezondheidszorg

Contractduur 6 maanden met optie tot vast dienstverband

Parttime uren: 24 per week verdeeld over 4 dagen van 6 uur per dag.

Solliciteren?

Interesse in deze geweldige baan? Stuur dan je cv met een (korte) motivatie via e-mail naar willeke@wildopvangdelft.nl
Voor vragen kun je contact opnemen met Willeke van den Heuvel via telefoon: 015-2010466.

Solliciteren kan tot 31 oktober 2020.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.