Parel

Parel woog slechts 85 gram toen zij bij ons binnen kwam. Ze liep overdag op straat, moederloos, koud en verzwakt, met een ernstige bijtwond en een huidprobleem. Gelukkig hebben wij haar er weer bovenop kunnen helpen. Met goede wondverzorging, dagelijkse verkoelende badjes, een zalfje, goede voeding en heel veel liefdevolle zorg van onze verzorgers. In het voorjaar mag zij weer de natuur in, als een gezonde dame.

Met een bijdrage van € 45,– kunnen wij egeltjes zoals Parel weer er bovenop helpen. Helpt u mee?

ALLE hulp is welkom. Groot of klein. Eenmalig of structureel. In geld of in natura. Met spullen of handige handen.

Stichting Wildopvang Delft is aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI).

Help ons helpen

Direct ondersteunen

Scan en doneer

Zelf geld overmaken?

Rekeningnummer: NL30 INGB 0002 7038 40 t.n.v. Stichting Wildopvang Delft.

Eenmalige donatie

Eenmalig een bedrag doneren? Het kan in je eigen veilige iDEAL omgeving. De donatie wordt direct op onze rekening bijgeschreven.

Periodiek schenken

Elke maand of elk jaar een bedrag doneren? Het kan via iDEAL heel makkelijk in één keer geregeld worden. Stopzetten gaat ook met één druk op de knop.

Belastingvrij schenken

Het is mogelijk om ons te ondersteunen waarbij de Belastingdienst een deel meebetaald. Bereken hier zelf het belastingvoordeel.

Adopteer een dier

Onze vogels, egels, hazen en konijnen zijn allemaal te adopteren. Natuurlijk krijg je deze dieren niet thuis, we laten ze weer vrij in de natuur zodra ze hersteld zijn. Maar door een dier te adopteren help je mee aan de financiële ondersteuning van het dier. Het geld gaat 100% naar onze dieren: de verzorging, voeding en medische zorg die nodig is.

Adopteer vandaag een dier en ontvang een adoptiecertificaat. 

Nalatenschap

De Wildopvang Delft in je testament? Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Spullen gevraagd

Voer voor de dieren, kooien en hokken, koekjes voor de vrijwilligers. We kunnen altijd van alles en nog wat gebruiken om onze opvang te laten draaien.

Vrijwilligers gezocht

Al die bekjes die gevoerd moeten worden, kooien schoongemaakt, onderhoud aan gebouw. We kunnen onze zorg alleen bieden dankzij onze vrijwilligers. Met jou misschien?

SponsorKliks

Shoppen bij je favoriete webwinkel én ons (gratis) sponsoren? Dat kan! SponsorKliks maakt het mogelijk dat een percentage van je aankopen automatisch naar onze opvang gaat. Zonder dat het jou extra geld kost.

Een winkel reserveert vaak al gauw 10 tot 15 procent van de verkoopprijs aan advertentiekosten. Door deze kosten niet te hoeven betalen, kan een deel van dit geld worden vrijgemaakt voor goede doelen zoals die van ons. Jij krijgt jouw aankoop via de winkel, de winkelier krijgt zijn inkomsten en je ondersteunt onze opvang zonder dat je het geld kost.

Hoe het werkt? Klik voortaan via een link van SponsorKliks als je naar je favoriete winkel gaat en de rest gaat automatisch.

GIFT OVERMAKEN? GEBRUIK ONS IBAN-NUMMER:

NL30 INGB 0002 7038 40 t.n.v. Stichting Wildopvang Delft