Aanmelding nieuwe vrijwilligers en stagiaires

Aanmelding nieuwe vrijwilligers en stagiaires

Onze opvang kan niet zonder vrijwilligers. We zijn 7 dagen per week open, van 8.00 tot 20.00 uur, álle dagen van het jaar. Dus zijn we blij met iedereen die zijn of haar tijd nuttig wil besteden bij ons.

Wel hebben we een aantal zaken waar we op letten:

  • Jongeren onder de 15 jaar kunnen bij ons niet terecht. Dus ook niet voor een maatschappelijke stage. Omdat we werken met levende dieren is het een te grote verantwoordelijkheid voor de jongeren om hier mee om te kunnen gaan. Daarnaast is het begeleiden en controleren ook voor onze vaste medewerkers een te grote belasting.
  • Mensen met longproblemen kunnen beter niet bij ons werken. We hebben veel vogels in de opvang en die kunnen longklachten verergeren.
  • Het werk bestaat grotendeels uit schoonmaken van kooien, hokken, ruimtes. Zowel binnen als buiten. Het is veel staand werken. Heb je (ernstige) rug- of knieklachten, dan is er wel mogelijkheid om bij ons te werken maar niet al het werk is dan even geschikt. We zoeken dan graag samen maar de mogelijkheden.
  • We zijn als stichting volledig afhankelijk van giften en donaties. Daarom is geld altijd een schaarste. We betalen om die reden vrijwilligers en stagiaires geen salaris.

Aanmelden?

Vul vooral het onderstaande formulier in. Eén van onze medewerkers neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je voor die tijd vragen? Mail dan naar onze opvang: info@wildopvangdelft.nl of bel naar de opvang: 015-2157838.

[formidable id=7]