Adopteer een egel of een vogel

Zoek je origineel cadeau? Voor een verjaardag, een jubileum, een bruiloft, Sinterklaas of Kerst? Geef dan een egel cadeau! Of een zwaan. Of misschien wel een baby haasje.

Met ons adoptieplan is het mogelijk een dier die wij in onze opvang hebben te adopteren. Let op: dat houdt NIET in dat je dit dier ook daadwerkelijk krijgt! We vangen wilde dieren op, en na behandeling en herstel gaan zij weer terug de natuur in.

Maar met jouw adoptie maak je het wel mogelijk dat wij een dier kunnen verzorgen. Dat het de juiste medicatie, voeding en verzorging krijgt. Dat het naar de dierenarts kan indien nodig.

Adoptieplan

Je kunt bij de aanmelding kiezen welk dier je het liefste wilt adopteren: een egel of een vogel. Het is afhankelijk van de tijd van het jaar welk dier we op dat moment het meeste in de opvang hebben.

Je ontvangt, zodra jouw dier is vrijgelaten, een adoptiecertificaat. Deze ontvang je standaard via de e-mail. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze via de post opgestuurd te krijgen. Ook is het mogelijk dat je een adoptiepakket krijgt: een certificaat, een foto van het door jou geadopteerde dier en nog een verrassing.

Hieronder kun je je keuze aangeven en direct (via Ideal) betalen. Je ontvangt dan bericht zodra jouw dier is vrijgelaten!

Adoptie van een egel of vogel

Totaal: € -