Geef een egel, zwaan, bunzing of een ander wild dier cadeau

Met ons adoptieplan is het mogelijk een dier die wij in onze opvang hebben te adopteren. Let op: dat houdt NIET in dat je dit dier ook daadwerkelijk krijgt! We vangen wilde dieren op, en na behandeling en herstel gaan zij weer terug de natuur in.

Maar met jouw adoptie maak je het wel mogelijk dat wij een dier kunnen verzorgen. Dat het de juiste medicatie, voeding en verzorging krijgt. Dat het naar de dierenarts kan indien nodig.

Adoptieplan

Je kunt nu heel specifiek een dier die bij ons zit/zat adopteren. Het adoptiecertificaat is daarom ook uniek. Dit geldt niet voor baby vogels: die komen met heel veel tegelijkertijd binnen en zijn niet meer uit elkaar te houden.

Je ontvangt, zodra ‘jouw dier’ is vrijgelaten, een adoptiecertificaat. Deze ontvang je standaard via de e-mail. Je kunt er echter ook voor kiezen om deze via de post opgestuurd te krijgen. Bij het adopteren van een egel is het ook mogelijk te kiezen voor een adoptiepakket.

Adoptieplannen voor bedrijven

Zoek je als bedrijf nog een uniek cadeau voor je medewerkers? Neem dan vooral contact met ons op (contact@wildopvangdelft.nl) we kunnen dan een mooi én uniek pakket samenstellen.